2020 Workshops

Atelier de scriere cursiva pentru copii 

Data: In fiecare vineri, începând cu 31 ianuarie până în 20 martie 2020
Locație: Str. 21 Decembrie 1989 nr. 146, Cluj-Napoca

Caligrafie si Lettering – o abordare artistica

Data:Sâmbătă 8 februarie, 7 martie, 4 aprilie, 2 mai 2020
Locație: L’Autre Cafe, Cluj-Napoca

“Education is the highest form of philantrophy”- John Maeda

Scrisul a fost dintodeauna unul dintre motoarele dezvoltării noastre cognitive și al civilizației umane. Prin scris s-au transmis informații prețioase de la o epocă la alta, de la o generație la alta. Fără alfabet, fără scris omenirea nu s-ar fi putut dezvolta. Începuturile scrisului se pierd în negura istoriei și doar o mână de inițiați care cunoșteau aceasta artă – o adevarată castă – erau îndreptățiți să îl utilizeze.

Noi am plecat de la ideea de a promova arta ca formă de expresie personală și artistică. La rândul nostru, noi ne-am eliberat și îmbogățit prin artă înainte să încercăm să propunem și altora.  Exprimarea prin caligrafie sau prin tridimensionalitatea firelor textile, învățarea artei scrisului și a expresiei artistice și instrumentele acesteia, potențarea creativității și eliberarea de șabloane comportamentale sau de gândire sunt doar câte ceva din ceea ce vom invăța, exersa și experimenta împreună în timpul cursurilor.

Predarea este o sărbătoare a transformării ,o experiență împărtășită!

Propunem activități și pentru grupuri private, corporații sau școli. Detaliile le discutăm prin email la design@arcasha.com.

MANIFESTĂ CREATIVITATEA DIN TINE PRIN CALIGRAFIE